Voor uw veiligheid

Advertenties op Motosale.nl kunt u vergelijken met advertenties in de krant of op het prikbord in een supermarkt. Het overgrote deel van de kopers en verkopers op Motosale kunt u vertrouwen. Helaas is er ook een aantal mensen die misbruik maakt van de goedheid en hetvertrouwen van anderen. Zorg er daarom voor dat u veilig handelt! Lees hier meer over veilig handelen.

Advertentie plaatsen:

Foto plaatsen:

Mijn advertenties:

Bieden op advertenties:

Misbruik:

Algemeen:

Banners:

Advertentie plaatsen

Waar deze handleiding in strijd mocht zijn met de algemene voorwaarden dan gelden de algemene voorwaarden.
Motosale adviseert u deze algemene voorwaarden te lezen.

Motosale wil een omgeving zijn waar iedereen, naast het aanbieden van spullen, ongedwongen kan snuffelen tussen al het aanbod. Motosale wil daarom vooral laagdrempelig zijn.

Advertenties met in enig opzicht onwettige, erotische, pornografische, obscene, beledigende, politieke of discriminerende uitlatingen en advertenties met illegale of gestolen producten worden geweerd.

Het aanbieden van illegale producten en/of diensten (volgens de Nederlandse wet) op Motosale is verboden.

Het is niet toegestaan onrechtmatig artikelen aan te bieden of te zoeken en/of foto's te gebruiken waar copyright of andere eigendomsrechten op rusten. Tevens is het niet toegestaan, zonder toestemming, foto's van derden te gebruiken.

Motosale hecht grote waarde aan de privacy van haar gebruikers. Het is niet toegestaan om gebruikers van Motosale ongevraagd e-mail te versturen, tenzij de e-mail betrekking heeft op de advertentie. Motosale en haar gebruikers tolereren geen spam. Tevens is het niet toegestaan gebruikers toe te voegen aan een elektronische verzendlijst. Voor het melden van aan Motosale gerelateerde spam kunt u contact opnemen.

Heeft u het aangeboden artikel verkocht? Wij verzoeken u vriendelijk om uw advertentie dan zelf te verwijderen.

Advertenties met een doorverwijzing naar een concurrerende website zijn niet toegestaan.

Het is niet toegstaan om advertenties te plaatsen waarin wordt aangeboden de (digitale) kilometerstand van motoren aan te passen/corrigeren.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?

Hoe kan ik een advertentie plaatsen?

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben of niet meer weet?

Waarom is mijn advertentie verwijderd?

Wanneer een advertentie niet aan de algemene voorwaarden of de regels voldoet, verwijdert Motosale de advertentie. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen.

Waarom mag ik geen advertenties meer plaatsen?

Wanneer de algemene voorwaarden of de regels meerdere keren worden overtreden of wanneer er duidelijk sprake is van reclame of SPAM, zal het de adverteerder onmogelijk gemaakt worden advertenties op Motosale te plaatsen. Wanneer er sprake is van een vergissing kan een adverteerder wel verzoeken dit ongedaan te maken door contact op te nemen.

Hoe lang blijft mijn advertentie op Motosale staan?

Uw gratis advertentie blijft 60 dagen op Motosale staan.

Hoe kan ik een foto bij een advertentie plaatsen?

Mijn foto is te groot, wat moet ik doen?

Foto te groot? Verklein uw foto eenvoudig met het programma Paint. Dit programma wordt standaard geleverd bij Microsoft Windows besturingsystemen

Hoe kan ik een advertentie wijzigen?

Hoe kan ik een advertentie verwijderen?

Mijn e-mail adres is gewijzigd. Hoe verander ik het e-mail adres in al mijn advertenties?

Hoe kan ik op een advertentie bieden?

Als u een advertentie heeft gezien waarop u wilt bieden, klik dan op de 'reageer' knop. Er verschijnt dan een reactie formulier.
Ter bescherming van de verkoper's privacy zijn belangrijke gegevens zoals telefoonnummer(s) en e-mail adres niet zichtbaar. Voor uw eigen e-mail adres in en (eventueel) extra uitleg of gegevens. De verkoper ontvangt uw e-mail bericht waarin uw eigen email adres zichtbaar is. Hij of zij zal nu naar u direct reageren, zonder verdere tussenkomst door Motosale, en het contact is gelegd. U ontvangt een kopie van uw reactie op uw eigen e-mail adres

Zijn er ook voorwaarden verbonden aan het bieden?

Nee, Motosale is geen veilingsite, maar een advertentiesite met de mogelijkheid tot bieden. Een bod is niet bindend en verplicht u niet tot aan- of verkoop. Er is geen sluitingstermijn, de advertentie en dus tevens het bod worden verwijderd als de advertentie ouder is dan twee maanden.

Ik krijg een bevestiging van een advertentie maar ik heb geen advertentie geplaatst.

Iemand misbruikt uw e-mail adres. Neem contact op met Motosale en vermeld de datum en tijd van de advertentie, zodat Motosale het bod kan verwijderen.

Iemand heeft mijn telefoonnummer bij een advertentie geplaatst zonder mijn toestemming.

Iemand misbruikt uw telefoonnummer. Neem contact op met Motosale en vermeld de datum en tijd van de advertentie, zodat Motosale het bod kan verwijderen.

Ik reageer op een advertentie maar de adverteerder weet van niets.

Iemand misbruikt de gegevens van de adverteerder. Neem contact op met Motosale en vermeld de datum en tijd van de advertentie, zodat Motosale het bod kan verwijderen.

Ik krijg reclame terug als reactie op een advertentie, waar kan ik dit melden?

Iemand misbruikt Motosale. Neem contact op met Motosale en vermeld het e-mail adres van degene van wie u deze reclame heeft ontvangen. Motosale kan dan maatregelen treffen.

Ik krijg een bevestiging van een bod op een advertentie maar ik heb niet geboden.

Iemand misbruikt uw e-mail adres. Neem contact op met Motosale en vermeld de datum en tijd van de advertentie, zodat Motosale het bod kan verwijderen.

Ik reageer op een advertentie maar het product is al verkocht.

De adverteerder is vergeten zijn advertentie te verwijderen.
Neem contact op met Motosale en vermeld de datum en tijd van de advertentie, zodat Motosale het bod kan verwijderen.

Wat doet Motosale met mijn gegevens als ik de wet overtreed?

Motosale kan zonder waarschuwing aan de adverteerder justitie inschakelen als de adverteerder de wet ernstig overtreedt.

Verkoopt Motosale mijn persoonlijke gegevens?

Nee, Motosale zal nooit zonder toestemming van de adverteerder zijnof haar gegevens aan derden verkopen.

Het opvragen van advertenties gaat langzamer dan normaal, hoe komt dat?

De kans bestaat dat er een storing is tussen de bezoeker en Motosale. Kijk of het de volgende dag sneller is. Met een programmaals Visualroute ( http://www.visualroute.com ) kunt u kijken waar het probleem zit. Motosale werkt met tabellen; de meeste bladerprogramma's/browsers laden eerst de hele tabel en drukken de tabel daarna in een keer op hetscherm af. Tijdens het laden kan het lijken of er even niets gebeurt.

Hoe kan ik Motosale bereiken?

U kunt contact opnemen met Motosale via het feedback formulier.

Hoe kan ik motosale.nl instellen als startpagina?

Klik in uw browser op "extra" en vervolgens op "internet-opties". Onderhet kopje "Algemeen" krijgt u een optie "startpagina instellen". In de adresregel typt u: http//www.motosale.nl/ en Vervolgens kliktu op "OK". Motosale is nu uw startpagina.

Ik heb een idee, suggestie of klacht, hoe kan ik dit aan Motosale doorgeven?

Graag! U kunt uw idee, suggestie of klacht doorgeven aan Motosale via het feedback formulier.

Ik wil graag een banner plaatsen op Motosale.

Ook met banners kunt u adverteren op Motosale.nl. Neem contact op via het feedback formulier. Voor vragen over uw advertentie kunt u contact opnemen met Motosale.

Hoe kan ik de banner van Motosale op mijn eigen site plaatsen?

Neem hiervoor contact op met Motosale.
Feedback